A legnagyobb titokban házasodott meg a legendás magyar zenész

Hirdetés

Négyéves kisfia édesanyját vette feleségül a legendás zenekar, a Piramis frontembere. A 70 éves Závodi János a legnagyobb titokban nősül, még a barátainak sem szólt arról, mire készülnek.

Barátai soha nem gondolták, hogy Závodi János valaha feladja a szabadságát, de úgy tűnik, 70 évesen a zenész már kész feladni az agglegénylétet. A Piramis frontembere ugyanis megházasodott, méghozzá a legnagyobb titokban. Négyéves kisfia anyját vette el, az esküvőről azonban két tanún kívül senki nem tudott: a barátok is csak utólag értesültek.

“Délelőtt volt az esküvőm” – ezzel hívta fel egyik barátját aznap Závodi János, mások pedig felesége, Anita Facebook-bejegyzéséből értesültek a házasságról.”Titokban akartam tartani a dolgot, senkinek nem szóltam. Gondoltam, ketten a két tanúnkkal beugrunk a hivatalba, aztán jöjjön, aminek jönnie kell” – mesélte  a zenész, ám az esküvő után mégis szólt pár barátjának, hogy igyanak együtt valamit. “Ettünk, iszogattunk… A nászéjszaka elmaradt. Hát így alakult az én kis esküvőm” – mondta a zenész.

Forrás: life

A kép illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!