Egy csapat migráns erőszakolt meg egy tanárnőt húsvétkor

Hirdetés

A cseh fővárosban letartóztattak hat algíri migránst, akik három napja egy szállodai szobában megerőszakoltak egy ír turistanőt – erősítette meg a Právo c. napilapnak a prágai rendőrkapitányság szóvivője.

A Právo beszámolója szerint a 35 éves ír származású nő vasárnap éjszaka egy prágai hotel bárjában ismerkedett meg az egyik huszonéves algériai migránssal.

Az alkalmazottak szerint miután nem kevés alkoholt fogyasztottak, a turistanő önként ment fel a férfival a szállodai szobába.

Miután megtörtént az aktus, az algíri férfi telefonon felhívta, majd beengedte a hotelszobába a másik öt, szintén 20-24 év közötti barátját. A nőt, aki ekkor már megpróbált ellenállni, mind a hat férfi megerőszakolta – nyilatkozta a napilapnak Ján Danek, a prágai rendőrkapitányság szóvivője.

A megerőszakolt ír nőre nagyon rossz állapotban a hotel egyik alkalmazottja talált rá,aki azonnal értesítette a rendőrséget. A cseh hatóságoknak kedd estére sikerült elfogniuk mind a hat afrikai férfit. A rendőrségi szóvivő  elmondta, hogy gyorsított eljárásban fogja tárgyalni az ügyüket az illetékes prágai bíróság,és nemi erőszakért valamennyit 2 és 10 év közötti börtönbüntetésre ítélhetik Csehországban.

Hirdetés

Forrás: origo

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!