Hétvégén nyitnak a strandok, de óriási változás jön, bajban lesz, ha nem tudja!

Hirdetés

Szom­ba­ton több strand is ki­nyit, már az első hét­vé­gén tö­megre szá­mí­ta­nak.

A fő­vá­rosi stran­dok nagy újí­tás­sal ké­szül­nek, igaz, a bü­fé­sek még bi­zony­ta­la­nok, ho­gyan mű­kö­dik majd az új rend­szer. Per­sze a fő kér­dés az, ne­künk, für­dő­zők­nek jó lesz-e?!

Micsoda változás! A fővárosi strandok nagy újítása, hogy

kitiltják a készpénzt: csak bank- vagy strandkártyával lehet ezentúl fizetni.

Már feltöltötték vízzel a medencéket a Palatinus strandon, a büfések az utolsó simításokat végzik: szombaton nyitnak. A fő beszédtéma közöttük az új kártyás fizetési rendszer: idén ugyanis már nem fogadhatnak el készpénzt.

Egyikük azt mondja, megemelték a fizetését, mert a főnök is tudja, hogy így ugrik a borravaló. A másikuk azonban kontráz: szerinte automatikusan tíz százalékot hozzáadnak a számlához, csak éppen a jatt a fürdőüzemeltető vagy a büfétulajdonos zsebébe vándorol.

Hirdetés

Van, aki azt reméli, gyorsabb lesz a kiszolgálás, egy ételeket is árusító büfés pedig annak örül, hogy kiszolgálás közben nem kell állandóan le-felvennie a nejlonkesztyűt a pénzátvétel miatt, mivel a kártya érintős lesz. A fő kérdés azonban az, jó lesz-e ez a vendégeknek?

,, A rendszert tavaly a Paskálban teszteltük, és kedvelték a vendégek meg a büfések is”  mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési és marketingigazgatója.

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!