Kiszivárgott: megtudtuk ki lesz Hajdú Péter utódja

Hirdetés

Hajdú Péter távozik az ATV-től, nem hosszabbítják meg a szerződését. Már az is megvan, hogy melyik ismert tévés lehet az utódja a csatornán.

Hajdú Péternek hamarosan távoznia kell az ATV-től, ám ez nem jelenti azt, hogy vasár­nap este nagyágyú nélkül maradna a csatorna. A Blikk in­formációi szerint ugyanis Jakupcsek Gabriella műsora – amelynek részleteiről már javában tárgyalnak – valószínűleg épp abban a műsorsávba­n kerül majd képernyőre, amelyből az Esti Frizbi kiesik. Persze, ez még a távolabbi jövő, hiszen az ATV közleménye szerint a tavaszi szezon végéig biztosan az Esti Frizbi lesz műsoron, Jakupcsek Gabriellával pedig őszi kezdésről egyeztetnek.

Hajdú Péter nem aggódik a jövője miatt. “Nyilvánvalóan az élet nem áll meg, a Tükörhegyen építünk bevásárlóközpontot, ott van az egészségközpont, van éttermem, nemsokára indul a Miskolci Sörfesztivál, így akkor sem történik semmi, ha egy ideig most nem vagyok képernyőn. Elmehetek pihenni is” – mondta el a lapnak Hajdú Péter, aki éppen a Frizbi következő két adását vette fel. A műsorvezetőn nem látszott, hogy megviselnék a történtek.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!