Megfejtették Nostradamus titkos kódját – hátborzongató próféciák

Hirdetés

Elképesztő hírrel rukkoltak elő a külföldi, összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalak. Nostradamus jóslatai szerint semmi jóra nem számíthatunk.

Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Elképesztő dolgok derültek ki, amelyek a közeljövőben fognak zajlani.

Az újraértelmezett jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin kirobbantja majd a III. világháborút Oroszország és az USA közt. A harc nem egészen úgy fog lezajlani, mint ahogyan azt elképzelik… Mielőtt a teljes emberiség megsemmisülne, egy nagyszabású földönkívüli invázió fog véget vetni a teljes pusztulásnak.

Ezután az idegenek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és kiírtják belőlünk az agresszivitást, hogy végre teljes béke honoljon a Földön. Természetesen az ő irányításuk alatt…

Modern bibliamagyarázók szerint a keresztények szent könyvéből hasonlóan hajmeresztő dolgok olvashatóak ki a beavatottak számára.

Hirdetés

Mindez nem volt váratlan, legalábbis a beavatottak szerint. Számos jel utal arra, hogy valami készül, és az események egyre csak sűrűsödnek.

Gondoljunk csak az egyre gyakoribb UFO-észlelésekre, a furcsa, mindent betöltő, fanfárszerű hangorkánokra, amit a világ számos pontján észleltek, a lángoló kereszt alakú jelenésre Oroszország felett, vagy az egyre sűrűbben előforduló természeti katasztrófákra…

Ijesztően és egyben nevetségesen hangzik mindez, de mégis sokan vannak, akik hisznek benne… Akár a Bibliát nézzük, akár Nostradamus próféciáit mindenképpen hajmeresztő dolgok elébe nézünk…

Hirdetés

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!