Borzalmas részletek a Fertő-tóban talált holttestről

Hirdetés

Az ál­lí­tó­la­gos gyil­kosa a meg­gyil­kolt és fel­da­ra­bolt öröm­lány tes­té­nek bi­zo­nyos ré­szeit a mély­hű­tő­jé­ben tá­rolta, még­pe­dig a jelek sze­rint abból a cél­ból, hogy ké­sőbb meg­egye.

A Kronen Zeitung cikke szerint az április közepén, a Fertő tóban megtalált feldarabolt női holttest egy Bécsben dolgozó szlovák prostituálté. A rendőrség azonban ezt egyelőre nem erősítette meg, az azonosítása ugyanis egyelőre nem zajlott le.

A rendőrség annyit közölt, hogy az elhunyt 20 és 30 közti karcsú testalkatú nő, 1,55-1,66 méter magas lehetett, rövid, vöröses-fekete haja volt. Az arcát viszont már nem lehetett felismerni.

A hölgy bizonyos testrészeit megtalálták az állítólagos gyilkosa lakásának mélyhűtőjében. A nyomozók nem árulták el, mely testrészekről van szó, de a 63 éves feltételezett gyilkos végül nem jutott el odáig, hogy azokból falatozzon.

Astrid Wagner, az ügyvédje azt közölte az APA-val, hogy nem tervezte el előre, hogy enne az áldozatból, csak szerette volna eltüntetni a testrészeket, és ott felejtette a mélyhűtőben. Viszont megerősítette, hogy később mégis csak az az ötlete támadt, hogy akkor már enne is belőle – írta az APA hírügynökségre hivatkozva a Novy Cas.

Az ügyvédnő szerint védence elismerte a gyilkosságot, viszont állítja, a férfi pánikba esett, mikor a dolgok kikerültek az irányítása alól, ezért megfojtotta az örömlányt. Még aznap felnégyelte a holttestet, majd elvitte a Fertő-tó partján fekvő Rust településre, és ott szórta a vízbe.

Hirdetés
Egy korábbi cikkben felmerült, hogy a lányt egy fejszével gyilkolták meg. A hírügynökség szerint ugyanezt a férfit korábban már elítélték egy fejszés emberölésért, de 2016 októberében feltételesen szabadlábra került. Összességében pedig már mintegy 30 évet töltött a sitten.
Forrás: Kronen Zeitung

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!