Gigantikus botrány a Fenyő-gyilkossággal vádolt Gyárfás ügyében

Hirdetés

A Fenyő-gyilkosságra való felbujtás, illetve a gyilkosság megbízása egy jóval nagyobb ügy mellékszálának tűnik, akár a nagypolitikát is érintheti.

Sejtelmes cikket közölt a Magyar Idők, amely azt írja, hogy  a Fenyő-gyilkosság felbújtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás és a bűnpártolás miatt ” számon kért” egykori főügyész, Ihász Sándor története tovább nyúlik önmagán, és ősszel “gigantikus botrány kirobbanása” várható.

A lap “oknyomozása” szerint a “Prisztás József és Boros Tamás megöletéséért összesen huszonnyolc év fegyházat kapott egykori olajos vállalkozó”, Portik Tamás, akit márciusban meggyanúsítottak a Fenyő-gyilkossággal is, több száz beszélgetést rögzített, és a felvételek alapján az ügy már a “nagypolitikát is érintheti”.

Portik Tamáson – illetve cégén, az Energol Rt.-n keresztül – több kulcsfigurát is említenek. Például említik azt a beszélgetést, amit Portik 2008-ban, a Vadrózsa étteremben, a Gyurcsány-kormány elhárítófőnökével, Laborc Sándorral, a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetőjével folytatott.

Forrás: hirpress

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!