Hátborzongató dolog történt Szandival!

Hirdetés

Csodás családja van Szandinak, aki férjével együtt nevelgeti három gyermekét. De azt kevesen tudják, hogy az énekesnő és párja sokáig gondolkodtak egy negyedik baba vállalásában is, akinek már a nevét is tudták.

Többször is megjelent Szandi álmában egy kislány, de a 41 éves énekesnő egyáltalán nem lepődött meg ezen. Egy napilapnak ugyanis elárulta, hogy férjével, Bogdán Csabával korábban úgy tervezték, hogy még egy gyermeket vállalnak a meglévő három mellé.

Ez a terv azonban nem valósult meg, mert hol egyiküknek, hol másikuknak nem volt jó az időzítés, így idővel úgy döntöttek, megmaradnak háromgyermekes családnak. Pedig még a kicsi nevét is tudták előre! Mivel Szandi kislányt szeretett volna, Emesének nevezte volna el. Néhány évvel azután, hogy eldöntötték, nem lesz több gyerek, Szandit kétszer is meglátogatta egy kislány álmában. Először egy éjjel történt, amikor megjelent számára és elmondta, hogy ő a meg nem született negyedik gyermeke. Másodszor épp úton voltak és az énekesnő elszunnyadt az autóban, mikor ismét látta a kislányt, aki egy szót mondott csupán: Emese!

Mivel Szandi nem zárkózik el az ezoteriától, nem hagytak benne rossz érzéseket ezek a látogatások, sőt, kellemes emlékként gondol rájuk. A két jelenés után a kislány soha többet nem jelentkezett és az énekesnő meglévő gyermekeire koncentrált tovább.

Forrás: life.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!