Nem hittük el: ez Rothschildek újabb aljas terve

Hirdetés

Megtörténik a víz magánkézbe való becsatornázása? Ők lesznek az életet adó folyadék teljhatalmú urai?

Sokan tartanak attól, hogy pontosan mire is megy ki a játék abban a tekintetben, amit az utóbbi években a Rothschild család, a világ teljhatalmú bankárdinasztiája művelt.

Ugyanis nem csak arról van szó, hogy hihetetlen ütemben tovább gyarapodott a vagyonuk, hanem arról is, hogy Amerikából már kiszivattyúzták lassan az összes pénzt.

Fort Knox teljesen üres, de már a 90-es években is üres volt, és hamis aranyrudakkal töltötték azt meg, nehogy kiderüljön, hiszen abból nem csak nemzetközi botrány, de globális világválság lett volna. Valójában a hihetetlen mennyiségű anyagi javak és a pénz a Rothschild-kartellhez vándorolt.

Az elmúlt időszakban, már nem csak anyagi és politikai befolyásra tettek szert, hanem elkezdték bekebelezni az élelmiszeripart.

Hirdetés

Most pedig úgy tűnik, hogy enyves kezüket a vízpiacra is rá akarják tenni.

Sokan azt vizionálják, hogy a Rothschild család azért építtet irdatlan mennyiségű pénzből úgynevezett víztárolókat, hogy a vizet privatizálják. Nem lenne új keletű dolog, korábban a Nestlé volt elnöke és vezérigazgatója vetette fel, hogy a vízért fizetnünk kellene majd a jövőben, méghozzá a sokszorosát, ráadásul ez ki lett volna terjesztve a természetes vízforrásokra is.

Vagyis ha valaki a folyóból kimer egy liter vizet, még azért is fizetnie kellene…

A Nestlé volt elnöke egész pontosan ezt nyilatkozta néhány éve:

” vízzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy privatizálnunk kell-e a szokásos vízközellátást. (…) Az egyik vélemény szerint, ami szerintem szélsőséges, és amit a civilek képviselnek, a víz közös jog. Vagyis, mint emberi lény, jogod van a vízhez. Ez szélsőséges megoldás. A másik nézőpont szerint a víznek, mint minden más élelmiszernek, piaci értéket kell adnunk.”

Hirdetés

“…a Nestlé 3,71 USD-t fizet minden egy millió liter víz elszivattyúzásáért a helyi vízgyűjtőből, amelyet azután egyszer használatos műanyag palackokban 2 millió USD-ért értékesít.” 3,71 USD- ből 2.000.000.USD lesz. Ez pontosan 53908255%-os árrés.

Nem tudni pontosan, hogy mik ezekkel a víztárolókkal a céljuk, de különféle hivatalos tájékoztatók szerint szimpla víztárolás, újraelosztás. A vízkezelés segítése lenne a cél, azonban nagyon sokan úgy gondolják, hogy át kell látni a szitán, és tudni kell, hogy ez az egész valójában nem szól másról, mint arról, hogy a Rothschildek belépnek a vízpiacra is, és idővel a jövőben monopolizálják a Föld teljes vízkészletét.

Forrás: avilagtitkai

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!