Különlegesen megható, ahogyan eltemették a dombóvári tragédiában meghalt családot

Hirdetés

Szombaton délelőtt a kisvaszari temetőben helyezték végső nyugalomra azt a családot, amely autójukban szörnyethalt június 8-án, amikor rájuk dőlt egy fa.

A gyászoló családtagok mély fájdalommal nézték, ahogy egymás mellé engedték le a kriptába a három koporsót. Az apa H. Attila mellett helyezték el 17 éves lányát H. Evelint hófehér koporsóban. A harmadik koporsóban pedig menyüket Mónikát temették el, kislányával Hannával, aki fél évet élt.

 Százak búcsúztatták a tragikus sorsú családot a Baranya megyei kis faluban.

Megtörten állt szerettei és fia mellett Éva, az asszony az egyetlen túlélője a tragédiának, aki a balesetben elvesztette férjét, 17 éves lányát, menyét és öthónapos kisunokáját.

A halálautó hátsó ülésén a házaspár lánya, a 17 éves H. Eve­lin és az otthon maradt fiuk felesége, a 20 esztendős K. Mónika ült az öt hónapos kislányával, Hannácskával. Az új­donsült kismama délután hasfájásra panaszkodott, ezért kellett elvinniük a kórházba. A vizsgálatok után mentek volna haza…

Hirdetés

A viharban egy negyven méteres fát kicsavart a szél és az autójukra dőlt, a járművet valósággal agyonnyomta. Éva zúzódásokat szenvedett. 20 éves fia Attila otthon maradt a baleset napján.

Forrás: atv

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!