Megdöbbentő dolgot árult el Jakabos Zsuzsa Katinkáról

Hirdetés

A két úszónő hosszú évekig elválaszthatatlan volt, de barátságuk megromlott. Jakabos Zsuzsanna most elárulta: Shane Tusup miatt nincsenek már jóban Hosszú Katinkával.

Nem túl népszerű az utóbbi időben Shane Tusup, aki már azelőtt a címlapokra került, hogy megromlott a viszonya feleségével, Hosszú Ka­tinkával. Az amerikai edző ugyanis állandóan összetűzésbe keveredett kollégáival. Volt, hogy azért dühöngött nyilvánosan, mert az Iron Aquatics úszóin kívül má­sok is mertek a Duna Arénában tartózkodni, de versenyzője kései elrajtolása miatt is nyilvánosan elborult az agya, sőt Katinka nevelőedzőjének is nekiesett.

Shane-t dühkitörései miatt senki sem kedvelte igazán, ami Katinka barátságainak a rovására is ment. Jakabos Zsuzsanna az egyik, akit férje miatt elveszített az úszónő.

Nagyon jóban voltunk, aztán mióta elkezdett úszni Shane-nel, azóta nem annyira beszélünk – mondta el Jakabos Zsuzsa.

Az úszónő fel is idézte a régi időket, amikor még elválaszthatatlanok voltak Katinkával, akivel bár a medencében vetélytársak voltak, az életben jó barátok.

Hirdetés

– Hogyha valaki feláll mellém a rajtkőre, azt én meg akarom verni. Legyen az a legjobb barátnőm, vagy a legnagyobb ellenségem. Sok edzőtárborban voltunk szobatársak, a versenyek után meg röhögtünk – nosztalgiázott Jakabos.

Most, hogy Shane kikerült a képből, talán Katinkával rendezheti a viszonyát.

Forrás: borsonline

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!