Borzalom: aktus közben videózta nevelt fiát a pedofil hitoktató

Hirdetés

Szörnyű gyerekkori emlékeiről beszélt a tatabányai hitoktató nevelt fia.

Róbertet a nevelő apja molesztálta és megerőszakolta. Emiatt 2008-ban elítélték, de csak hét és fél évet kapott. Hat év után jó magaviselete miatt szabadon engedték. A börtön után jelentkezett a hittudományi főiskolára, majd hitoktatást tartott egy tatabányai általános iskolában. Nem sokkal később előzetes letartóztatásba helyezték, miután azzal vádolták meg, hogy szexre akart kényszeríteni egy 7, valamint egy 9 éves lányt. Egyiküket a nadrágjához rángatta, másikukat pedig le akarta vetkőztetni, s azt sem akarta hagyni, hogy elmeneküljenek.

Most a Borsnak R. nevelt fia beszélt, akit felháborított, hogy a büntetett előéletű férfinak hagyták, hogy gyerekekkel dolgozzon.

„A kezdeti molesztálások után, hat-hét éves koromban már mindenféle szexuális vágyát kiélte rajtam, mindenféle formában. A lakásunk mellett, a hétvégi házban, de több alkalommal a sötét utcán is megerőszakolt. Ilyenkor befogta a számat, hogy a fájdalomtól ne tudjak kiabálni” – mesélt a megrázó részletekről Róbert, akit R. egy aktus közben le is videózott.

„Tönkretette az életemet, nem engedhették volna ki ennyi év után. A gyerekneveléstől örökre eltiltották, felháborító, hogy a történtek után alkalmazták, sőt, egy hivatalos intézményben is a kicsik közelébe tudott férkőzni. Teljesen elképedtem, hogy újra megtörténhetett, ki tudja, hány gyermeket tudott még behálózni.”

Hirdetés

R. azért taníthatott hitoktatóként, mert a hittudományi főiskolán aktív jogviszonnyal rendelkezett. A főiskolára ugyan csak plébánosi ajánlással vesznek fel diákokat, de az erkölcsi bizonyítvány nem kötelező.

Forrás: Bors

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!