Botrány a Budapest-Párizs járaton: nem engedték Krisztinának, hogy felvigye a gépre a kerekesszékét

Hirdetés

Hiába jelentették be előre, adtak meg minden adatot, Krisztina mégsem vihette fel kerekesszékét a Budapest–Párizs járatra. Márpedig a nő egy métert sem tud anélkül tenni…

Június elején utazott volna Dienesné Nagy Krisztina és férje Párizsba, ám az út meghiúsult, ugyanis Krisztinek nem engedték meg, hogy magával vigye a kerekesszékét.

– Egy métert nem tudnék megtenni a székem nélkül, ezért ez nekem szükséges – mondta Krisztina a Tények kamerái előtt, majd férje egészítette ki a történet kezdetét:

– Megadtuk a kocsi súlyát, méreteit, újra az akkumulátor típusát. És természetesen megkérdeztük, van-e még szükségük bármilyen információra, ők pedig jelezték, hogy nem ennyi tökéletesen elegendő – mondta.

A gép mégsem indult el a párral. A problémát végül úgy hárították, hogy személyesen kellett volna becsekkolni, Krisztináék pedig online jelentkeztek be.

Hirdetés

– Ők arra hivatkoztak, hogy ez az információ a légitársaságnak az általános szerződési feltételeiben kell benne legyen, de nem volt benne – mondták.

A Tényeknek nyilatkozó ügyvéd szerint kártérítést követelhetnek a légitársaságtól.

Forrás: blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!