Előkerült Klapka György eltitkolt unokája – mit szólnak az örökösök?

Hirdetés

Klapka György fiát egy 28 éves férfi azzal kereste fel, hogy az ő gyermeke. Mostanra kiderült az igazság: tényleg ő a fiatal férfi apja a DNS-teszt szerint, írja a Blikk. Így a tavaly elhunyt Aranyember családja újabb férfitaggal bővült. Kiderült az is, hogy a férfi édesanyja nagyjából 30 évvel ezelőtt Klapka Györgynek dolgozott

“Az öreg titkárnője volt a Klapka Telepen, nagyon helyes, csinos, copfos, szőke lány volt. Jól emlékszem rá” – mesélte a lapnak a tavaly elhunyt üzletember legidősebb fia, ifjabb Klapka György, aki három lánya mellé most már egy fiút is kapott. Amikor Dani felkereste újdonsült családját, hatalmas volt a meglepetés, de az Aranyember legidősebb fiát nem érték váratlanul a történtek, ugyanis a 28 éves férfi három évvel ezelőtt elment az Aranyemberhez, de akkor nem tudta bizonyítani igazát.  

“Huszonnyolc éve a fiú anyja tényleg mondta nekem, hogy terhes, de arra jutottunk, nem állunk készen arra, hogy közösen neveljünk fel egy gyermeket, hiszen nem volt tervezve. Közös döntést hoztunk, én pedig kerestem orvost és a műtét költségeiről is gondoskodtam, de úgy tűnik, az utolsó pillanatban nem tudta megtenni. Kilépett a cégtől, majd eltűnt, azóta nem találkoztam vele”– emlékezett vissza a közel harminc évvel ezelőtti történésekre az ifjabb Klapka, aki nem bánja, hogy így alakultak a dolgok, örül, hogy újabb férfival bővült a családja.

Dani elmondta újdonsült családjának, hogy nem a pénzükre hajt, egyáltalán nem érdekli őt az örökség. Sőt, a fiatalember még azt is vállalta, hogy aláír egy nyilatkozatot, amiben lemond az örökség rá eső részéről. 

Dani nagyon kedves és rendes fiú. A nagylányommal, Almával vette fel először a kapcsolatot, és már neki is nagyon szimpatikus volt. A lányok örülnek, hogy egy fiú testvérük is van – mondta a Blikknek ifjabb Klapka György és hozzátette: a napokban egy családi bulin ismerkedik meg a család Danival.

Hirdetés

Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!