Hátborzongató baleset: elevenen égtek el a fiatalok – megrázó képek

Hirdetés

Belegondolni is borzalmas, mit élhettek át egy durva baleset résztvevői a 44-es út Nyárlőrinc és Lakitelek közti szakaszán.

Három fiatal elevenen bennégett egy Honda típusú személyautóban, amelynek sofőrje annak ellenére kezdett előzésbe, hogy szemből érkezett egy másik autó. Ebben ült a karambol vétlen résztvevője, egy fiatal lány, aki a csodával határos módon túlélte a csattanást, mindössze bokatöréssel került a kecskeméti kórházba.

A tragikus végkimenetelű baleset szemtanúja még hétfőn is sokkos állapotban volt az átéltek miatt.

– Amit láttam és amit átéltem, azt soha nem felejtem el, talán örökké kísérteni fog –mondta a Blikknek László István

– A feleségemmel utaztam, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Honda először egy motort, majd minket próbál egy éles kanyarban megelőzni. Sajnos rosszul mérte fel a távolságot és frontálisan összeütközött a szemből érkező kocsival. Félreálltam, azonnal kipattantam és odarohantam a Hondához, ahonnan egy lány sírva könyörgött, hogy szabadítsam ki, mert beszorult a roncsok közé. Próbáltam a kis vékony lábát kihúzni, de sajnos nem sikerült. Közben egy fiú is segítségért rimánkodott, de már nem tudtam mit tenni. Először hatalmas füst csapott fel, erre kicsit hátrébb álltam, mire egy óriási pukkanás hallatszott, aztán mindent elborítottak a lángok. A szemem előtt elevenen elégett ez a három ember, és én hiába próbáltam, nem tudtam megmenteni őket – sírta el magát István.

Hirdetés

A kecskeméti férfi csak később, a tűzoltóktól tudta meg, hogy az égő koporsóvá váló autóban nem ketten, hanem hárman utaztak.

A Blikk információi szerint a tragédia áldozata egy házaspár, B. Gertrúd és Zs. Péter, akik 3 éve kötötték össze életüket, valamint egy harmadik személy, R. Ágnes. Országosan ismert hagyományörzőkként, a hobbijuk egyben a szenvedélyük is volt.

A Hondával ütköző Peugeot sofőrje információnk szerint éppen Lakitelken élő barátjához ment. A fiatal nő teljesen szabályosan közlekedett.

– A lány megfontolt sofőr, soha nem száguldozott – mondta egyik ismerőse– Isteni csoda, hogy élve kiszállt a kocsiból, hiszen a Peugeot elejéből szinte semmi nem maradt. A közeli benzinkúton dolgozik és nem is olyan régen arról beszélgettünk vele, hogy ezen a nagyon veszélyes, több helyen is beláthatatlan úton érthetetlen, miért előz szinte minden második autós, sőt néha kamion is. Egész Nyárlőrinc nagyon boldog, hogy életben van.

Hirdetés

Forrás: blikk

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!