Kiszivárgott: Soros ti­tok­ban meg­lá­to­gatta a spa­nyol mi­nisz­ter­el­nö­köt

Hirdetés

A szer­dai lá­to­ga­tás elő­ze­te­sen nem is sze­re­pelt a spa­nyol kor­mányfő heti prog­ram­já­ban. Más­fél órán át tár­gyal­tak egy­más­sal és a meg­be­szé­lé­sen senki más nem vett részt, csak a So­rost kí­sérő két, eddig azo­no­sí­tat­lan sze­mély.

Amikor tavaly májusban kirobbant az NGO-k “migránstaxiztatási” botránya, Soros György azonnal megjelent Rómában, ahol Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök államfőknek kijáró fogadtatásban részesítette.Vajon miért jött Soros? – tette fel a kérdést az összes olasz lap, de választ azóta sem kaptak rá.

Ami az új olasz kormánnyal már nem megy,

azt Soros most megpróbálja az új, bevándorláspárti spanyol kormánnyal. Egy nappal a brüsszeli EU csúcs előtt a “spekuláció guruja” titokban meglátogatta a Moncloa palotában Pedro Sánchez miniszterelnököt – adta hírül az Okdiario nevű spanyol online lap.

A szerdai, madridi látogatás előzetesen nem is szerepelt a spanyol kormányfő heti programjában. Másfél órán át tárgyaltak egymással és a megbeszélésen senki más nem vett részt, csak a Sorost kísérő két, eddig azonosítatlan személy, akikről a lap azt feltételezi, hogy pénzügyi tanácsadók lehettek.

Hirdetés

Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!