Majdnem megúszták, de pechük volt – narkósok buktak le Nógrád megyében

Hirdetés

A Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T. Tamás 30 éves vecsési lakos, továbbá kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt M. Tamás 32 éves tóalmási, D. Zsolt 31 éves vecsési, I. Alexandra 22 éves budapesti lakos és fiatalkorú társuk ellen.

A járőrök 2018. január 13-án 11 óra 40 perckor ellenőrizték Rétság belterületén a gépjárművel közlekedő T. Tamást és négy utasát. A gépjármű ellenőrzésekor a rendőrök kábítószergyanús növényi törmelékkel szennyezett eszközöket, továbbá egy tablettát találtak és foglaltak le. Az igazoltatott személyekkel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján a gépjárműben tartózkodó személyek korábban kábítószert fogyasztottak, továbbá a lefoglalt tabletta, valamint a növényi törmelék kábítószernek minősül. Az eljárás során beszerzett orvosszakértői vélemény alapján T. Tamás – a szervezetében lévő bódult állapot előidézésére alkalmas kábítószer miatt – alkalmatlan volt a biztonságos gépjárművezetésre.

A nyomozók az eljárást a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.

Forrás: police.hu

Hirdetés

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!