Megrázó részletek derültek ki Orbán Józsi haláláról

Hirdetés

Orbán Józsi hétfő haj­nal­ban örökre le­hunyta a sze­mét. Az éne­kes­nek nem volt saját csa­ládja, de még­sem volt egye­dül.

A rák ellen vívott hosszú és kemény küzdelem után 70 éves korában elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius énekese.

2017 októberében diagnosztizált nála  tüdő- és agyrákot, és bár úgy tűnt, hogy a kezeléseknek köszönhetően legyőzte a betegséget, a teste most mégis feladta a küzdelmet. Júniusban súlyos depressziójáról vallott az énekes, ami miatt újra kórházba került.

Józsiért sokáig küzdöttek az orvosok, ahogy a barátai is, ám minden jel arra utalt, hogy maga a zenész adta fel a harcot. Nem bírta feldolgozni, hogy soha nem térhet vissza a színpadra, így minden, ami éltette, tovatűnt a betegségével.

Benkő László fia, Balázs mindvégig a zenész mellett volt, ápolta, gondoskodott róla, ám néha maga is úgy érezte, már nem az orvosokon múlik Józsi gyógyulása.

Hirdetés

“Borzasztóan megijesztett a viselkedése, nem evett, legyengült, ijesztően lefogyott, nem csinált mást, csak otthon ült, nézte a tévét, illetve megállás nélkül dohányzott. Úgy éreztem, elhagyta magát. Bántotta, hogy nem mehet vissza a színpadra, ahogy az is, hogy ő a nagy szórakoztató ápolásra szorul”– mondta Balázs

Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!