A 11 éves fiú megdöbbentő dologgal állt elő: Stephen Hawking tévedett

Hirdetés

Az asztrofizikusnak készülő William azt állítja, hogy létezik Isten, és a jelenléte a világban és a kozmoszban bizonyítható is.

Stephen Hawking ezzel ellentétben azt mondta mindig is, hogy nincs Isten.

Szerinte ugyanis Isten létének értelmezése értelmetlen, mivel idő sincs abban a formában, ahogy gondolhatnánk, így meg sem tudta volna teremteni a Földet és az univerzumot.

Arról nem beszélve, hogy sokkal több jel utal a véletlenszerű folyamatok közrejátszására az ősrobbanásnál is, mint az eleve elrendeltség.

William mindig is nagyon erős hittel rendelkezett, és szülei is hívő emberek. Ennek ellenére logikus érvelései vannak arra, miért tévedhetett óriásit Stephen Hawking, korunk egyik legnagyobb elméleti fizikusa, aki nemrég meghalt.

Hirdetés

A 11 éves géniusz azt mondja, hogy sokkal több logikus érv szól amellett, hogy az univerzum intelligens tervezés eredménye. Vagyis valami vagy valaki létrehozta azt, mintsem a semmiből saját magától állt volna össze a kozmosz.

Ha ugyanis így lenne, akkor miért uralkodnak olyan viszonyok a kozmoszban, ami tökéletes az élet kialakulásához?

A kis William érvelései elég jók, és sokan azt mondják, igaza lehet, ugyanakkor ténylegesen és maradandóan eddig még senkinek nem sikerült semmit bebizonyítania vagy épp cáfolnia ezzel kapcsolatban.

Forrás: avilagtitkai

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!