Aradszky László özvegye kitálalt az évtizedes titokról

Hirdetés

Évtizedes titokról rántotta le a leplet Aradszky László özvegye!

Éva asszony elmondta, milyen bensőséges viszonyban állt Dajka Margittal, az ország egyik legnagyobb színészlegendájával.

Éva már Aradszky László felesége volt, amikor több mint negyven évvel ezelőtt megismerkedett a Magyar Televízióban a színésznővel. Bár Dajka Margit határozott szókimondóságától sokan rettegtek, Éva könnyen megtalálta a közös hangot a színésznővel, és szeretetteljes viszony alakult ki közöttük.

“Keveseket engedett közel magához, de akiket a szívébe zárt, azokkal örökre tette, hacsak nem csalódott valakiben hatalmasat. Pár saroknyira laktunk egymástól, és a kedvenc itala mellett sokszor órákig beszélgettünk” – emlékezett a Best magazinban Éva asszony.

“Nem bírta elviselni, ha valaki tehetségtelen. Úgy ismerkedtünk meg, hogy a fodrász, aki a haját csinálta, beteg lett, engem küldtek hozzá, mert mindenki félt a nagy szájától. Szeretni és gyűlölni is csak nagyon tudott, ahogy játszani csak teljes szívvel és odaadással. Engem lányaként kezelt, gyakran látogattuk meg egymást. Még Bécsbe is együtt utaztunk el, olyankor egy kávézóban várta, hogy megvegyem neki, amire vágyott és itthon nem tudott hozzájutni” – mondta el Aradszky özvegye.

Hirdetés

Dajka Margit harminc éven át szerette férjét, Lajtos Árpádot, akivel halálukig fogták egymás kezét. 1985 tavaszán végül a színésznőt elvitte a tüdőrák, férje pedig képtelen volt nélküle élni: búcsúlevelet írt, majd öngyilkos lett, hogy ismét a feleségével lehessen.

Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!