Friss: Michael Schumacher családja nagy lépésre szánta el magát

Hirdetés

A Blikk vette észre a francia Paris Match magazin cikkét, amelyben egy állítólagos rokon, aki rendszeresen látogatja Michael Schumachert, ezt mondta a hétszeres világbajnok pilóta állapotáról:

Amikor kerekesszékbe ültetik, a tó és a hegyek nyújtotta csodálatos panoráma láttán Michael gyakran elsírja magát. Ezek nagyon értékes pillanatok – mondta a lapnak a meg nem nevezett közeli rokon, aki állítólag rendszeresen látogatja Schumachert a család svájci birtokán, a Genfi-tónál.

Annyi biztos, az F1-es ikont a glandi birtokon kezelik, napi szinten foglalkoznak vele gyógytornászok, fizioterapeuták, orvosok és szakemberek.

Nem kizárt, hogy ezt az értesülést is cáfolja majd a család, vagy Schumi menedzsere, mint ahogy eddig is tették szinte az összes kiszivárogtatott hírrel kapcsolatban.

Hamarosan azonban Mallorcára költözik a Schumacher család. A pilóta felesége 30 millió euróért vásárolt a szigeten egy 15.000 négyzetméteres birtokot, ami korábban a Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek a tulajdonában volt.

Hirdetés

Az Andratx nevű település melletti ingatlan egy valóságos erődítmény, amit szigorúan őriznek.

A kisváros polgármestere megerősítette a hírt: minden készen áll a Schumacher család fogadására. Még nem tudni, hogy véglegesen költöznek oda, vagy rehabilitációs célból, ideiglenesen töltenek időt a szigeten.

 

Forrás: Life.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!