Megdöbbentő fordulat: újabb információk láttak napvilágot VV Fanni gyilkosáról

Hirdetés

Börtönben marad B. László, Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, november végéig meghosszabították a letartóztatását a szökés, elrejtőzés veszélye miatt.

A hivatalos indoklásban az olvasható, hogy B. László két nappal Novozánszki Fanni halála után rákeresett a telefonján, hogy mely országokkal nincsen kiadatási egyezménye Magyarországnak.

Szállást is keresett magának a Közép-Amerikai Belize-ben.

A férfi nagybátyja és egykori ügyvédje, dr. Brodmann Péter megmagyarázta a Blikknek, miért tette ezt B. László:
“Laci látott egy híradást a televízióban, ahol talán pont Bróker Marcsika kapcsán Belize-ről beszéltek. Mint a világ dolgai iránt érdeklődő, tájékozódni kívánó ember megnézte az interneten, mit érdemes tudni erről a helyről. Ennyi az indok, nem kell mögé többet látni. Biztosan tudom, hogy nem a szökés motiválta az unokaöcsémet, hiszen azt könnyen megtehette volna azokban a napokban, ami az állítólagos emberölés és az elfogása között eltelt.”

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy még mindig nem kapta meg a rendőrségtől a gyanúsított kocsijában talált kötéldarab DNS-vizsgálatának eredményét. Azokat a hajszálakat pedig, amiket B. László síkesztyűjén találtak még 2017 novemberében, csak most küldték el a laborba.

Hirdetés

“Egy vicc, hogy hónapok telnek el, érdemi előrelépés nélkül. Annyit tettek, hogy Lászlót elvitték autóval Siófokra, Szalkszentmártonba, majd Budapestre, újat azonban nem tudott mondani, hiszen nem ő ölte meg a lányt”

Forrás: life.hu

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!