Meglepő fordulat: így alakul Katinka élete Shane nélkül

Hirdetés

Hosszú Katinka és amerikai edző-férje, Shane Tusup  többéves boldogság után válik.

Viharos hónapok vannak mögöttük, béküléssel, majd végleges szakítással, és azt követően vádaskodással. Mostanában csendben zajlanak körülöttük az események, bár nyilván még mindig lehet bennük fájdalom.

– A motiváció bennem van, imádok úszni, ez az én kapaszkodóm, ami nem forrt össze annyira Shane-nel, hogy azt is elveszítsem. Két év van az olimpiáig, nem volt egyszerű az elmúlt fél év, a következő kettő sem lesz az – nyilatkozta Katinka

Azóta egy Eb-arannyal gazdagodott, de a továbblépés közel sem egyszerű. Hiszen nemcsak a versenyzés tartotta össze a válófélben lévő házastársakat, hanem vállalkozásaik – például (korábbi) úszóklubjuk, az Iron Aquatics is.

Az Egyesült Államokba visszatért Tusup már nem törődik vele, s a közös ügyeket célszerűbb lezárni, éppen ezért hozta létre Katinka az új egyesületet, az Iron Swimet.

Hirdetés

A jelek szerint valóban zökkenőmentes volt a váltás. Mint azt az Iron Swimtől megtudtuk, a tagok száma folyamatosan nő, eddig 60-70 úszó került hozzá. Hosszú új edzője, Petrov Árpád (35) látja el a vezetőedzői feladatokat, szakmai igazgatóként pedig a Százhalombattáról érkező Vízi Csaba dolgozik. Költözni sem kellett, az új egyesület otthona is a Duna Aréna, a BP2017 Kft.-vel ugyanis hosszú távú megállapodást kötött az Iron Swim.

Az Iron Aquatics tulajdonképpen már csak papíron létezik.

– Nagyon izgatott vagyok, úgy érzem, kiváló szakmai hátteret és stábot állítottunk fel. Természetesen továbbra is ugyanazt a szemléletmódot és mentalitást képviseljük, ami engem, mint Iron Ladyt és mint Hosszú Katinkát jellemez, de Árpi tapasztalatával és az új dolgokra nyitott mentalitásával kiegészítve – fogalmaz az egyesület közleményében Hosszú Katinka.

Az egyesületnél szeptember elején indul be az igazi munka, de az augusztus 8-án 200 vegyesen Eb-aranyat szerző Hosszú Katinka az elmúlt hetekben sem pihent. Már jó ideje folytatódik a felkészülése az idei Világkupa-sorozatra, erről a múlt héten Facebook-oldalára feltöltött fotói is árulkodnak. Hosszú a képeken azt sugallja, jókedvűen vetette bele magát a munkába.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!