Zseniális módszert agyaltak ki – gyerekeikkel jártak lopni a szülők

Hirdetés

A biztonságiaknak lett gyanús volt a dolog, rögtön fel is tartóztatták őket, aztán kihívták a rendőröket.

Lopás és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a Balassagyarmati Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki két lányával és egy nővel ment lopni egy salgótarjáni áruházba tavaly decemberben – adta hírül az MTI.

Bóna Gyula, a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője  elmondta, hogy a vád szerint az elkövetők 2017. december 20-án akartak konzolos játékokat lopni egy áruházból, méghozzá egész furfangos módon: a férfi két lányával együtt összeválogatta a játékokat,  majd az egyik lányt elküldte a ruházati osztályra, ahol ott várta a velük érkezett nő, és kosarat cseréltek.

A  férfi és a két lány kimentek az áruházból a nő bement a próbafülkébe, és a játékokat bepakolta egy előre bekészített, alufóliával kitömött hátizsákba, aztán üres kosárral távozott.

A pénztárnál aztán kiderült, hogy annyira mégsem volt mesteri a terv, mert a biztonságiaknak az elejétől fogva gyanús volt a dolog.  Végig figyelték a nőt, rögtön fel is tartóztatták, aztán kihívták a rendőröket.

Hirdetés

A férfit korábban már büntették ugyanilyen ügyben, így rá végrehajtandó, a nőre pedig  felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását, a két fiatalkorú vádlottal szemben pedig próbára bocsátást és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta.

Forrás: hirpress

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!