Hargitay András kitálal Hosszú Katinkáról – nem minden arany, ami fénylik

Hirdetés

Újra dől­nek az ara­nyak, csak­hogy… Egye­lőre csa­lóka a kép, de van re­mény az igazi fel­tá­ma­dásra.

Hosszú kihagyás, az úszásra is kiható magánéletbeli válsága után, az utóbbi hetekben újra már-már a régi ütemben gyűjtögeti az világkupa-sorozat aranyérmeit Hosszú Katinka.

Az úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Hargitay András ugyanakkor óvatosságra inti az elvakult rajongókat.

“Hellyel-közzel én is úgy vélem, hogy Katinka jó úton jár. Viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy erősen foghíjas mezőnyben aratja Vk-győzelmeit, ráadásul az időeredményei is meglehetősen közepesek – mondta az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszóklasszisból lett sportvezető.

Hargitay ugyanakkor a biztató jelek közé sorolta, hogy háromszoros olimpiai bajnoknőnk új edzőjének, Petrov Árpádnak sikerült átvitt értelemben visszahoznia Katinkát az élők sorába.

Hirdetés

Korábbi szövetségi kapitányunk szerint érezhetően kiváló az összhang Hosszú és Petrov között, aki egészen más vérmérsékletű, mint az úszónő korábbi edzője (egyben férje), Shane Tusup.

“Petrovot aligha látják majd üvöltözni a medence szélén” – tette hozzá Hargitay, aki korábban bajszot akasztott Tusuppal

Messzebb menő következtetéseket viszont csak akkor lehet majd levonni a közös eredményeikből, ha világklasszisunk a jövő júliusi, kvangdzsui világbajnokságig tovább fejlődik.

Forrás: ripost

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!