Ilyet még nem hallottunk: lakókocsiból árulták a varázsdohányt

Hirdetés

A zuglói rendőrök elfogtak két fogyasztót, valamint egy nőt és egy férfit, akik úgynevezett varázsdohányt árultak a lakókocsijukban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2018. szeptember 6-án délután megjelentek Budapest XIV. kerületében, a Francia úton egy lakókocsinál, mivel ott a gyanú szerint egy nő és egy férfi rendszeresen úgynevezett varázsdohányt árult.

A rendőrök a lakókocsinál elfogták a 37 éves budapesti T. Erikát és élettársát, az 59 éves szintén budapesti K. Istvánt, valamint két fogyasztót is.

A nyomozók a kutatáskor 11,8 gramm növényi törmeléket, egy digitális mérleget és a bódítószer előállításához használt eszközöket foglaltak le. A két fogyasztónál 4,4 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

A zuglói nyomozók T. Erikát és K. Istvánt őrizetbe vételük mellett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. A rendőrök a két fogyasztót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Hirdetés

Forrás/kép: police.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!