Most érkezett: elfogták a soroksári kocogó nő feltételezett gyilkosát

Hirdetés

Öt éve borzolja a kedélyeket a titokzatos ügy, most a rendőrök elfogták a soroksári gyilkosság gyanúsítottját!

A rendőrség közleménye: “A 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerület Szigetdűlőben – a soroksári futónő sérelmére – elkövetett emberölés ügyében a rendőrség 2018. szeptember 6-án egy férfit gyanúsítottként hallgatott ki. Az ügy további részleteiről a rendőrség rövidesen tájékoztatást ad.”

Mint megírtuk, 2013 szeptemberében megerőszakolták és meggyilkolták Soroksár külterületén a 36 éves családanyát, Gyurik Krisztinát, aki futni indult el a helyszíntől nem messze lévő otthonából. A nő kezét-lábát összekötözték, majd zsineggel megfojtották.

A nő gyilkosát öt éve nem találja a rendőrség.

Mivel Krisztina nagyon szeretett futni, és legtöbbször ugyanazon az útvonalon kocogott, így könnyen elképzelhető, hogy gyilkosa akár hosszabb ideje figyelte, mielőtt lecsapott a kisgyerekes édesanyára.

Hirdetés

A kamerafelvételek tanúsága szerint elfutott a szálló előtt is, amelyben egy idén előkerült titokzatos tanú, egy nő által megnevezett férfi lakott.

A rendőrség szűkszavú tájékoztatásán kívül egyelőre több részlet nem tudható az elfogásról, azonban bármi újat megtudunk, cikkünket frissítjük!

Forrás: blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!