Most lebuktak: 28 éve működtetik a kerítőhálózatot

Hirdetés

A Ri­post le­buk­tatta a 28 éve üze­melő ma­gyar ke­rí­tő­há­ló­za­tot, miután kü­lö­nös hir­de­tésre figyeltek fel a Fa­ce­boo­kon: svájci mun­kát kí­nál­nak több mint 1 mil­lió fo­rin­tos fi­ze­té­sért, ám ki­zá­ró­lag élet­vi­dám fi­a­tal lá­nyok je­lent­ke­zé­sét vár­ják.

Az egyik újságíró jelentkezett az állásra, és elképesztő részletekre derített fényt.

Nem stricik vagyunk, mi csak reklámozzuk a lányokat, aztán felezzük a pénzt! – árulta el mindjárt a „munka” jellegét a hívott fél, egy nő.

“Zürichtől fél órányira van két lakásunk, benne több szoba, ott lehet dolgozni. Jelenleg nyolc lány tartozik hozzánk, ott is laknak.Igen, ez szex, pénzért– erősítette meg kérdésünkre, majd biztosított arról, hogy a jelentkezőnek kizárólag az utazást kell kifizetnie, amit meg is előlegeznek neki, akárcsak az étkezést, mindenben segít ő és a párja.

“Profi képeket csináltatunk rólad, meghirdetünk az interneten, újságban, még saját honlapunk is van, lesz elég vendéged” – nyugtatta meg a jelentkezőt.

Hirdetés

Azt is elárulta, hogy már a 90-es években prostituáltakkal foglalkozott Németországban, de amikor ott már nem keresett vele eleget, áttelepült Svájcba. Ott jött össze a párjával, van egy öt hónapos kisbabájuk is. Közös vállalkozásként tekintenek a kuplerájra.

Úgy kell elképzeli ezt a vállalkozást, mint egy fodrászszalont – magyarázta a nő az újságírónak.

Jönnek a vendégek, a lányok felsorakoznak a nappaliban, és választ egyet közülük, aki teljesíti a kívánságaikat. A legfiatalabb lány most 18 éves, a legidősebb 32, mindig cserélődnek, a legtöbb magyar. Az egyiküknek naponta tíz vendége is van, nagyon jól keres!” – húzta el a mézesmadzagot a jelentkező orra előtt a nő.
A húzódozó jelentkezőt biztosította arról, hogy ez teljesen legális Svájcban, tisztességesen fizetnek adót is. Elég csak jelentkezni, busszal kiviszik és mindent intéznek. 
Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!