Szatír tartja rettegésben a szülőket – két kislány már áldozatul esett

Hirdetés

Három sza­tír miatt is rend­őri se­gít­sé­get kel­lett kérni pár nap alatt: újra meg­sza­po­rod­tak a ré­misztő ese­tek.

A Vá­ros­li­get­ben egy ál­ta­lá­nos is­ko­lás lányt si­mo­ga­tott meg egy is­me­ret­len férfi a Her­mina úton, majd aznap egy tor­na­órá­ról vissza­fele tartó 8 éves kis­lány szá­ját fogta be és pró­bálta meg el­von­szolni.

Az iskolakezdéssel egyre több az olyan eset, amikor szatírok zaklatnak gyerekeket. Budaörsön a rendőrök elkaptak egy 24 éves férfit, aki mutogatta magát. A gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásán is zsaruk vittek el egy nyugdíjaskorú férfit, aki nyilvánosan önkielégítést végzett. 

Május óta nincs meg a kispesti szatír, aki kislányokat zaklatott, és most a budapesti Városligetben is feltűnt egy szatír – valószínűleg az, aki áprilisban már hatalmas riadalmat okozott.

Rémisztő történetet osztott meg egy budapesti édesanya: két kislányt is molesztált egy perverz férfi a Városliget környékén.

Hirdetés

„Két sajnálatos eset történt a Hermina úton. Valószínű ugyanarról az elkövetőről van szó. Előbb egy anyuka jelenlétében a Hermina úti troli megállóban simogatta meg kéjelegve, beszólogatva egy ismeretlen férfi a gyerekek arcát. Az anyuka rögtön jelezte a kisebbik gyereke osztályfőnökének, hogy fokozottan figyeljenek a diákokra. Majd nem sokkal később egy másodikos osztály a tornaóráról visszafelé, szintén a Hermina úton találkozott valószínűleg ugyanezzel a férfivel, aki a sorban utolsóként haladó kislány száját fogta be, és megpróbálta elrángatni a fák közé… – írta Krisztina – „A bejelentés megtörtént, és az eset kapcsán az igazgató fokozottabb rendőri jelenlétet kért az iskola közelébe. A kollégák és a szülők figyelmét is felhívta az iskolán kívüli közlekedés és programok kapcsán”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a fentieket.

A XIV. kerületi Rendőrkapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a főváros teljes területén – beleértve ebbe a Városligetet is -, a megfelelő létszámmal van jelen”– tájékoztatott a BRFK sajtóosztálya.

Forrás: ripost

A kép illusztráció

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!