Szenzációs boxgála Salgótarjánban – Szellő volt világbajnok kihívó ellen bokszol

Hirdetés

Október 12-én  Salgótarjánban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját a Felix Promotion International, ahol a legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, Szellő Imre vívja a főmérkőzést. Ellenfele egy korábbi WBA világbajnoki kihívó lesz Venezuelából.

Az egykori magyar olimpikon négy esztendeje osztja profiként a pofonokat, s ma már a nagy világszervezetek is igen magasan rangsorolják a cirkálósúlyú klasszist: a WBO a 4. az IBF a 9., míg a WBC a 13. helyen áll.

Az eddig mind a 21 küzdelmét megnyerő Szellő Imre, október 12-én  a venezuelai Gusmyr Perdomo (25 győzelem, 8 vereség) ellen lép szorítóba. A dél-amerikai korábban alsóbb súlycsoportban WBA világbajnoki címmérkőzést is vívott, de 2015-ben már hazája cirkálósúlyú bajnoka is volt. Klasszisunk a monokli.com oldalnak elmondta, hogy egy jó ideje végre igazi cirkálósúlyúnak (90,7 kg) érzi magát. Tudni kell, hogy Szellő amatőrként 81 kilóban érte el a legnagyobb sikereit, majd egy közbenső időszakban, a kizárólag a WBS „félprofi” csapatbajnokságban létező 85 kilós mezőnyben volt érdekelt.  A rendezvényen kötelek közé lép a cirkálósúlyú kategória jelenlegi, illetve korábbi bajnoka, Darmos József és Tóth „Barbár” Tamás. Láthatjuk még a korábbi nagypehelysúlyú WBO Európa-bajnok Kovács Zoltánt, és a második profi meccsére készülő Urbán Ferencet, valamint a ”hazai pályán” Ring, szorító, tatami – Samansport lépő középsúlyú Harcsa Norbertet (10 győzelem, 1 vereség) is.

A vállalkozás idei hatodik rendezvényét is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben. Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com  honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.

Forrás: monokli.com

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!