Borzalmas budapesti gyilkosság egy hotel lépcsőházában

Hirdetés

Borzalmas budapesti gyilkosság részleteiről számolt be a Fővárosi Főügyészség.

Tavaly szeptemberben egy IX. kerületi irodaház lépcsőházában találtak egy női holttestet – írja az atv a blikk cikkére hivatkozva.

Vádat emeltek a meggyilkolt nő volt párja ellen emberölés bűntette miatt.

Az áldozat a férfival egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen hosszú évekig együtt élt. A nő többször elhagyta párját, mert az folyamatosan bántalmazta, de végül mindig visszatért hozzá.

A nő elhatározta, hogy végleg lezárja a kapcsolatot, ezért is költözött fel Budapestre. Egy IX. kerületi irodaház épületében kialakított hotelban talált munkát, ott takarítóként kezdett dolgozni, és a hotel egyik raktárszobájában lakott.

Hirdetés

A férfi azonban békülni akart, kinyomozta, hol dolgozik, Budapestre utazott, felkereste a nőt, és a hotelban töltötte az éjszakát. Itt szemtanúk szerint megint hangosan veszekedtek. A hotel vezetője ekkor – aki tudott a korábbi bántalmazásokról is – elküldte a hotelből a férfit, aki hazautazott.

A szabolcsi férfi nem hagyta annyiban a dolgot, naponta hívogatta exét, majd újra Budapestre utazott. A hotel vezetője újra elzavarta, noha a nő megkérte, hogy a férfi hadd aludhasson hotelben.

Az egyik raktárhelyiségből a nő magához vett egy matracot, amit az irodakomplexum hátsó épületének nyitott lépcsőházába vitt, hogy a vádlottal ott aludjanak.

Ennek tragikus vége lett: az éjszaka folyamán a vádlott úgy megverte a nőt, hogy az belehalt.

A számos sérülés mellett a sértett halálát közvetlenül fulladás okozta – áll a vádiratban.

Hirdetés

Forrás: atv.hu

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!