A Vajna Tímea jelenség – avagy hogyan lett a miskolci lány kőkemény üzletasszony

Hirdetés

Egyszer csak feltűnt egy fiatal – akkor még gyönyörű – lány, aki azzal vált ismertté, hogy akkori párja, Damu Roland színész (a lány elmondása szerint) bántalmazta.

A zaklatott, csinos, fiatal hölgyet nem más, mint Andy Vajna kezdte el vigasztalni. Ez annyira jól sikerült, hogy végül kimondták a boldogító igent. Hogy vajon kit boldogít jobban?

Mindenki döntse el, mit gondol…

Mindenesetre az akkor még gyönyörű lány egy lófejű, kőkemény üzletasszonnyá vált.

Hirdetés

Vajna Tímea, lánykori nevén Palácsik Tímea 1982. október 3-án látta meg a napvilágot Miskolcon. A kórházból szülei Timit egy kis bérlakásba vitték haza. A kislánynak akkor még külön szoba sem jutott. Ágyát egy függönnyel kerítették le szülei hálórészéről. Hatéves koráig laktak itt, amikor az építészmérnök apa és a kohómérnök anya felépítették kertes, többemeletes házukat.

Tímea kislányként arról álmodott, hogy egyszer királynő lesz a legszebbek között.

Ezért 19 évesen már bikiniben vonult a közönség előtt, hogy megmutassa csodás idomait egy szépségversenyen, majd 25 évesen az RTL Klub A Királynő című műsorában is szerepelt. Ám Tímea nem csak szépségével volt elfoglalva. A miskolci Herman Ottó Gimnáziumban érettségizett, majd a miskolci egyetemen tanult nemzetközi üzleti marketinget. Diplomamunkáját a tematikus online hirdetési piacról írta. Ezt a tudását hasznosította Gattyán György online pornóval foglalkozó cégénél, ahol egy éven át dolgozott internetes hirdetési menedzserként. Ezek után került a Sanomához, ahol két évig televíziós és rádiós bartermegállapodások lebonyolítását intézte. Két nyelven is beszél. Szóval egyáltalán nem tehetünk olyan kijelentést, hogy egy üresfejű libáról van szó.  Inkább úgy fogalmaznék, hogy ő egy kellően céltudatos, a cél érdekében mindent bevető, okos nő.

Hirdetés

Nem tudom, hogy a célhoz tartozik-e, vagy sem, de a Nemzeti Nyomozó Iroda hat hónapon keresztül hallgatta le egy kiterjedt dubajozási üggyel összefüggésben. Palácsik Tímea Répás Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek tulajdonosa révén került a nyomozók látókörébe. Répást azzal gyanúsították, hogy 2010 nyarától szexmunkára közvetített ki lányokat Magyarországra és külföldre. A lányoktól elkérte keresetük 20-25 százalékát, és sokuknál feltétel volt egy próbaszex is Répás Lajossal. Répásra hat modell – köztük egy 14 éves szexmunkás – tett terhelő vallomást. Vajna Tímea az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy úgy került kapcsolatba a férfival, hogy az felkérte műsorvezetőnek, amire ő nemet mondott.

Egy biztos: férjének köszönhetően sok mindenbe belekóstolhat. Kipróbálta a színészkedést, gyémántokat lehet kapni üzletében, saját fánkozója, casting cége, sőt még saját szépségversenye (Miss Universe Hungary) is van.

 

Rengeteg hollywoodi hírességgel pózolgathat,

Hirdetés
Hirdetés

 

 

magánrepülővel utazgathat

 

 

és olyan ruhát, cipőt, vagy ékszert vehet meg magának, amilyet csak akar

 

Csak ehhez éppen csak egy közel 40 évvel idősebb, kevésbé jóképű és kisportolt testalkatú férfihoz kellett hozzámennie…

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!