Hátborzongató, amit a rejtett kamera rögzített egy kocsmában

Hirdetés

A pub tu­laj­do­nosa sza­bá­lyo­san sok­kot ka­pott, ami­kor vissza­nézte a fel­vé­telt!

Lázba jöttek az élénk fantáziájú kísértetvadászok, amikor meglátták, mi történt az éj leple alatt egy kocsmában, az angliai Derbyshire-ben.

A tulajdonos úgy döntött, hogy felszerel egy, a borozót pásztázó titkos kamerát, mivel a vendégek már egy ideje suttogtak arról, hogy egy elhunyt tulajdonosnő szelleme kísérti a helyet – írja a Daily Star.

A férfi nem is teketóriázott sokáig, már péntek reggel visszanézte a felvételt, ami akkor készült, amikor a bár már zárva volt. Legalábbis elvileg, hiszen ennek ellenére különös dolgok történtek.

Lewis megdöbbenve látta, hogy a három bárszék közül a középső hirtelen magától mozogni kezd.

Hirdetés

Bár a 39 éves tulajdonos saját elmondása szerint nem talált magyarázatot a történtekre, a törzsvendégek szerint egyértelmű, hogy ezért is az elhunyt extulajnő szelleme a felelős.

“Én szkeptikus vagyok, de akik mindig ide járnak, folyamatosan az elhunyt asszonyt emlegetik. A nevére már nem emlékeznek, de a mai napig gyakran látnak női árnyalakot. Sőt, olyan is előfordult, hogy maguktól beindultak a kézszárítók” – ecsetelte a férfi, akinek felesége is szentül hisz a kocsmában kóborló kísértetben.

A felvételt erre a linkre kattintva lehet megnézni!

Forrás: ripost

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!