Nyilatkozott a nagybeteg Törőcsik Mari: megtudtuk, kell-e aggódnunk az állapota miatt?

Hirdetés

Bár a Kossuth-díjas színésznő az utóbbi években sokat küzdött különböző betegségekkel, több kór és fájdalom is kínozta, ám elmondása szerint most éppen jól van. Törőcsik Mari a Best magazinnak vallott arról, hogyan is érzi magát jelenleg.

Igazából hol jobban, hol rosszabbul vagyok, de ez már csak így van az én koromban. Megnyugtatok mindenkit, a kórházból már kijöttem. Csak egy rutineljáráson vettem részt, hogy erősebb legyek – mondta a művésznő, aki időről időre befekszik a kórházba vitamin- és immunterápiára.

Legutóbb szeptemberben vetette alá magát kezelésnek, ami miatt mindenki aggódott érte, hiszen biztató hír nem érkezett róla. Arra pedig, hogy erőre kapjon, nagy szüksége is volt, mert a nyár eléggé megviselte őt.

– Az időjárás nagyon befolyásolja az egészségi állapotomat, sokszor rosszul lettem a hirtelen melegtől. Nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, de szerencsére ezen is túl vagyunk. Ugyan még konzultálnom kell az orvosommal, de arra készülök, hogy felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemen ősztől már igen hideg van, a fővárosban pedig úgyis vár rám pár feladat – nyilatkozta Törőcsik Mari, akiről a nap 24 órájában ketten gondoskodnak, így valószínűleg viszi magával ápolószemélyzetét is.

Forrás: blikk

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!