Több éve eltűnt üres szellemhajó került elő: megfejtették a modernkori rejtélyt!

Hirdetés

Végre kiderült, honnan jött, és miért nem találtak rajta egyetlen árva lelket sem.

Még augusztusban egy hátborzongató dolog sejlett fel a tengeren.

Az akkor a hajóról készült képek szinte az egész világot bejárták.

Egy hatalmas, elhagyatott, csöndesen a vízen ringó szellemhajó bukkant fel a köd szőtte horizonton, Mianmartól alig 80 kilométerre. Amikor a szellemhajót megtalálók a fedélzetre léptek, valami ijesztő borzongás töltötte el őket. A saját elmondásuk szerint szinte rázta őket a hideg, és nagyon különösen érezték magukat, mivel egyetlen árva lelket sem találtak a hajón. Nem voltak holttestek, sem dulakodás nyomai a hajón, sem egyetlen vércsepp… A vízből sem mentettek ki senkit, nem tudtak olyan estéékről, amikor bárki is holttesteket talált volna a terület 100 kilométeres sugarában.

 

Hirdetés

A 177 méter hosszú teherszállítót 2001-ben gyártották, majd 2009-ben Tajvan térségében tűnt el a radarokról. A hiányzó legénységet, és azt, hogy pontosan mi történt, azonban majdnem egy hónapon át nem tudták megmagyarázni.

Csak később derültek ki újabb részletek, ezzel pontot téve egy modernkori szellemhajó rejtélyre.

A nyomozás során a kérdésre sikerült választ adni.

Az elhagyatott hajóra augusztus 13-án talált rá egy másik hajó Mianmartól 80 kilométerre. A monstrumot szerették volna Bangladesbe vontatni, ahol leadták volna egy bontóba.

Csakhogy út közben az időjárás rosszra fordult, a vontatókötél elszakadt, a személyzet pedig inkább elhagyta a fedélzetet és magára hagyták a járművet, az pedig tovább sodródott.

Az ügyben tovább folytatják a nyomozást…

A Világ Titkai nyomán

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!