Újabb fejlemény az eltűnt maláj gépről: megdöbbentő, amit állítanak

Hirdetés

El­ké­pesztő ki­je­len­tés­sel ruk­kolt elő a fran­cia Ghys­lain Wat­tr­elos, aki fe­le­sé­gét és két gyer­me­két is el­vesz­tette a rej­té­lyes légi bal­eset­ben – számol be a Ripost

Újabb fordulat történt a 4 éve eltűnt maláj utasszállító ügyében, aminek roncsait hivatalosan azóta sem találták meg. Francia kutatók azt állítják, hogy létezik egy titokzatos, úgynevezett harmadik fél, aki (vagy akik) sorsdöntő információval rendelkezhetnek az MH370-es járat pontos útirányával kapcsolatban – számolt be róla a The Sun.

A szakértők abban is biztosak, hogy a gépen több gyanús személy is utazott, akiknek szintén köze lehet a gép köddé válásához, és ezzel kapcsolatban egy külön nyomozást kéne indítani. A megdöbbentő dokumentumokat a francia Ghyslain Wattrelos hozta nyilvánosságra, akinek felesége és két gyereke is a gépen utazott, amikor megtörtént a rejtélyes tragédia.

A férfi elvileg biztos forrásból tudja, hogy egy olyan maláj szakember is jegyet váltott a gépreakinek kellő technikai tudása volt ahhoz, hogy meghekkelje az utasszállító kommunikációs rendszerét, annak érdekében, hogy ne tudják megállapítani a pontos útirányt.

“Kicsit mérgesek vagyunk, és úgy érezzük, hogy már az amerikai nyomozócsoportoknak is bele kéne folyniuk az ügybe. Azt gyanítjuk, hogy a gép antennája által sugárzott helyadatokat szándékosan meghekkelték, bár az egyelőre talány, hogy ki állhat a háttérben. Mindenesetre abban biztosak vagyunk, hogy több gyanús alak is helyet foglalt a gépen”  – magyarázta Wattrelos.

Hirdetés

Természetesen ezt az állítást is a kellő szkepticizmussal kell kezelni, hiszen korábban azzal is előrukkoltak kutatók, hogy a gép pilótája, Zaharie Amhad Shah áll az egész katasztrófa hátterében.

Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!