600 ezres fizetés, diploma sem kell – magyar munkásokat keresnek

Hirdetés

A szakképzett munkaerő hiánya egyre nagyobb gondot jelent a magyar gazdaság minden ágazata számára. Az autószereléssel foglalkozó cégek is nehéz helyzetben vannak, a szervizekben várólisták vannak: akár hetekbe is beletelhet, mire a tulajdonosok visszakapják leadott autó­jukat, vagy egyáltalán leadhatják javításra.

Sok helyen keresnek embert Magyarországon és nagyon sok hirdetésben közzéteszik a fizetéseket is. Ugyanakkor a magyar bérek messze elmaradnak az osztrák vagy német fizetésektől.

A szakképzett munkaerő hiánya egyre nagyobb gondot jelent a magyar gazdaság minden ágazata számára. Az autószereléssel foglalkozó cégek is nehéz helyzetben vannak, a szervizekben várólisták vannak: akár hetekbe is beletelhet, mire a tulajdonosok visszakapják leadott autó­jukat, vagy egyáltalán leadhatják javításra.  Nem csoda, hogy országszerte elég sok helyre keresnek embert. Ráadásul sok cég közzéteszi a fizetési keretet is. Ez sem meglepő, a Profession.hu adatai alapján ugyanis a fizetéseket feltüntető hirdetésekre átlagosan 47 százalékkal többen jelentkeznek, mint azokra, amelyeknél nem tüntetik fel a bért.

A Szárnyas Fejvadászon bukkantunk egy hirdetésre, melyben egy XV. kerületi szervizbe keresnek embert.

Azt írják, a jelentkezés feltétele a szakirányú végzettség (karosszérialakatos) és B kategóriás vezetői engedély, valamint 3-5 év szakmai tapasztalat. 3 év tapasztalat esetén 270 ezer forintot lehet keresni, az azonban nem egyértelmű, hogy ez most nettó vagy bruttó összeg.

Hirdetés

Találtunk olyan hirdetést is, ahol ennél jóval több pénzt adnának egy rátermett munkásnak. A 3 éves szakmai tapasztalat itt is elvárás, ahogy a B típusú jogosítvány is. Szintén a XV. kerületbe várják a leendő munkavállalót, méghozzá nettó 350 ezres fizetésért, valamint van éves bónusz és mozgóbér is.

Forrás: penzcentrum

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!