A Jobbikosok lekommunistázták Orbánékat

Hirdetés

Az ellenzéki párt a Fidesz-székháznál tartott sajtótájékoztatót. Szerintük 2010 óta a Kádár-rendszer restaurációja zajlik.

A Jobbik az 56-os hősök szellemében ellenállást hirdet a diktatúra felé tartó “nemzeti együttműködés rendszere” ellen, jelentette ki a párt szóvivője vasárnap Budapesten.

Szilágyi György a Fidesz székháza előtt megtartott sajtótájékoztatón úgy vélekedett, a Kádár-rendszerhez hasonlóan ma is csak azok juthatnak előre, akik rendszerhűek, a többieket pedig ellehetetlenítik és eltapossák. Szerinte 1989-1990-ben nem rendszerváltás, csak “módszerváltás” történt, mára pedig a teljes diktatúra felé megyünk.

A volt tanácselnökökhöz hasonlóan, most a NER kiskirályai uralkodnak vidéken és a fideszes média segítségével karaktergyilkosság áldozatává válik mindenki, aki szót mer emelni a hatalom ellen, értékelt.

Közölte: a Jobbik addig folytatja az ellenállást, amíg be nem teljesül az 56-os hősök álma, és újra szabad nem lesz Magyarország. Ha lehetőségük lesz rá, nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat – tette hozzá Szilágyi György.

Hirdetés

A sajtótájékoztató keretében a Fidesz-székház kerítésére egy olyan installációt helyeztek ki, amely Magyar Kommunista Párt feliratú “tagkönyvek” sorát mutatta, többek között Orbán Viktor kormányfő, Pintér Sándor belügyminiszter és Kövér László házelnök nevével és fényképével.

Kifeszítettek egy molinót is, amin olyan feliratok szerepeltek, mint Tárjuk fel az ügynökaktákat!Vonjuk meg a luxusnyugdíjakat!Rúgjuk ki a diktatúra kiszolgálóit!

 

Forrás: facebook/hvg

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!