A kórházi dolgozók tisztelegnek az apa előtt aki szervei adományozásával 50 életet mentett meg

Hirdetés

Az élet nem mindig olyan dolgot hoz, amire mi számítunk és egy nap alatt teljesen átalakulhat életünk.

Egy család élete tragikus fordulatot vett, miközben 50 ember fantasztikus hírt kapott.

Június 19-én Cletus Schnieders meghalt. Az édesapa három gyermeket hagyott hátra.

Mikor egyik nap egy étteremben vacsoráztak a férfi félrenyelt és megfulladt. Mire a felesége bejött az étterembe már csak azt látta, hogy férje összeesik.

Azonnal hívta a mentőket és Cleutst bevitték a kórházba. Soha nem tért magához, előbb agyhalottnak nyilvánították majd néhány nap múlva a férfi elhunyt. A családot nagyon megrázta az eset, felesége Carrie a ScaryMommy -nak nyilatkozott.

Hirdetés

Cletus szervdonor volt és Carrie tiszteletben tartotta ezt. A férfi halála után 50 emberen tudott így segíteni és ezzel megváltoztatta az életüket. A Mercy West kórház munkatársai, ahol a férfit gondozták, egy meglepő ceremóniával tisztelegtek Cletus előtt.

Összesen 150 ember gyűlt össze a kórház folyosóján, barátok, kollégák, orvosok, családtagok, mindenki ott volt. A kórházi személyzet ezek után kezdte csak meg a szervek kivételét és transzportját.

Carrie nagyon meglepődött és szóhoz sem jutott, mikor meglátta a folyosón összegyűlt embereket. Ezt mondta arról a napról:

“Életem egyik legnehezebb pillanata volt az, amikor végig kellett mennem azon a folyosón. Azóta is hívnak a barátaim és a családtagjaim hogy elmondják, milyen megtiszteltetés volt, hogy aznap ott lehettek velem. Nagyon meghatónak tartották az egész ceremóniát.”

Hirdetés

Carrie fényképet készített a résztvevőkről, akkor még nem tudta, hogy ezt a képet majd felteszi az internetre. Amint a filmben láthatjuk, találkozik John Mock-kal egy négy gyermekes apával aki megkapta férje máját. A férfit azért hívták meg a ceremóniára, hogy megköszönje a Cletus családjának ezt a felajánlást.

 

Carrie beleegyezett a találkozásba és más családtagot is meghívott erre a különleges eseményre.

Hirdetés
Hirdetés

Azóta a férfi tartja a kapcsolatot Cletus családjával és úgy érzik, a John-nal való találkozás segít a gyászfolyamatban.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!