Csak erős idegzetűeknek: a világ legborzalmasabb állásai

Hirdetés

Robotüzemmódba kapcsolva az irodában, vagy egy építkezésen gürcölve biztosan sokan érzik azt, hogy az ő munkájuk a legrosszabb az egész világon.

Most azonban mindenki megnyugodhat! Megsúgjuk: mindig van rosszabb.

Az alábbiakban öt olyan létező pozíciót gyűjtöttünk össze, amelyet még hat hónapnyi munkanélküliség után sem szívesen vállalnánk el.

Takarító egy pornómoziban 

A pornómozik takarítójának is ugyanaz a dolga, mint egy teljesen hagyományos mozi vagy színház takarítójának, azaz rongyot és seprűt fognak, és kisuvickolják a kihalt termet. Egyvalamiben azonban nagyban különbözik a munkájuk: egy szimpla mozi takarítószemélyzete biztos lehet benne, hogy a székekre folyt ragacsos anyag nem más, mint a nézők üdítője. Nos, ezt egy pornómozi-takarító már nem jelentheti ki 100 százalékos bizonyossággal.

Hirdetés

Elütött állatok tetemeit összegyűjtő ember

Bizony, az Egyesült Államokban még ilyen pozíció is létezik. Azt, hogy miért ez a világ egyik legborzalmasabb állása, valószínűleg nem kell sokat magyarázni. A tetemgyűjtögetőknek fel kell kapargatniuk az elpusztult állatok bomlásnak indult maradványait az utakról, dacolva a forgalommal.

Macskaeledelek minőségellenőre

Egy brit férfi, bizonyos Jon Hanson számolt be egyszer egy angol napilapban élete legrosszabb munkájáról, amikor is minőségellenőrként dolgozott egy macskaeledeleket gyártó cégnél. Munkája során többféle tesztet is el kellett végeznie a tápokon, amelyek közül egyik sem volt túl gusztusos feladat. Neki kellett például egyebek mellett kihalásznia a félkész masszából az esetlegesen benne maradt apró csontdarabokat.

A Buckingham-palota őre

Hirdetés

A Buckingham-palotai őrséget a brit hadsereg legborzalmasabb munkájaként szokták emlegetni.  Az csak az egyik, hogy az őröknek órák hosszat kell mozdulatlanul állniuk, miközben a látogatók nevetésre vagy bármilyen reakcióra próbálják őket ingerelni, a másik, hogy az őrök mindennap több órát töltenek el azzal is, hogy egyenruhájukat kitisztítsák, cipőiket kifényesítsék, mivel azokat rendszeresen ellenőrzik. Ha pedig valamilyen felszerelésük nem makulátlan, azért bizony büntetés jár.

Majomüldöző egy szafarin

Egy kanadai nőnek, bizonyos Marinnak a munkája sem volt túl mindennapi. A nő egy szafarin dolgozott, ahol az volt a feladata, hogy kocsival ellenőrizze a különböző rezervátumokat. Miközben a nő a lerácsozott autójával ide-oda furikázott, a szafariba élő majmok gyakorlatilag rodeóztak az autón. Rákapaszkodtak a rácsokra, és utaztatták magukat az egyik helyről a másikra. Ezzel még nem is lenne probléma, ám a munkája végén, amikor autójával elhagyta volna a szafari területét, a majmócáktól is meg kellett valahogy válnia. Nos, biztos jó szórakozás lehetett minden nap végén pár órát még azzal tölteni, hogy valahogy lekergesse a majmokat az autóról.

Forrás: life.hu

A kép illusztráció

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!