Felháborító: felmentették az apát, aki verte és szexuálisan zaklatta a kisfiát

Hirdetés

Bizonyíték hiányában felmentette a Debreceni Ítélőtábla a vád alól azt a férfit, aki szexuálisan zaklatta kisebbik fiát – közölte a táblabíróság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

H. Zs.-t első fokon hat év börtönbüntetésre ítélték, de a döntés ellen akkor az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője pedig enyhítésért fellebbezett.

A férfinak évekkel ezelőtt megromlott a házassága a feleségével, ezért elváltak, két gyermeküket pedig az asszony nevelte tovább.

Mint kiderült, az apa 2013 áprilisa és júniusa között a kisebbik fiát többször is szexuális vágyai kielégítésére használta, és amikor a gyerek tiltakozott, több alkalommal ököllel megütötte. A fiú a történtekről sem a testvérének, sem az édesanyjának nem mert beszélni, csak később, anyja rábeszélésére számolt be az őt ért sérelmekről. Édesanyja ezt követően látleletet vetetett a gyermek sérüléseiről, majd feljelentést tett a rendőrségen.

A táblabíróságon született másodfokú ítélet ellen a vádlott bűnösségének megállapítása és büntetés kiszabása érdekében az ügyész fellebbezett, így az ügy a Kúrián folytatódik.

Hirdetés

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!