Fotók világsztárokról, akik nem sejtették, hogy ez róluk az utolsó kép

Hirdetés

Az ismert emberekre gyakran gondolunk úgy, hogy ők halhatatlanok.

De a hírnév és a csillogás mögött ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Lehet, hogy más világban élnek, mint a legtöbben, de amikor elérkezik az idő, mindannyian ugyanazon az úton haladnak végig.

Összegyűjtöttünk néhány fotót, amelyek ismert színészekről és zenészekről készültek, amikor még nem is sejtették, hogy néhány napon vagy héten belül a halál karmai ragadják el őket.

20 nappal halála előtt készült Robin Williams-ről (1951-2014)

Ezt a fotót – a hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg a színész. Sajnos rosszul diagnosztizálták demenciáját, mely a halála előtti napokban súlyos depressziót okozott számára. 63 éves korában lett öngyilkos.

Hirdetés

 

Freddie Mercury (1946-1991) 1991-ben készült utolsó fotóinak egyike.

AIDS-ben szenvedett, de csak a halála előtti napon ismerte be a rajongói és a média előtt azért, hogy felhívja a figyelmet az AIDS és a HIV-pozitív emberek problémáira. Ez a fotó 1991-ben készült.

Hirdetés

Jimi Hendrix (1942-1970) ezen a fotón kedvenc gitárjával látható 1970 szeptember 17-én barátnője Monica Danneman lakásához tartozó kertjében.

Másnap Londonban érte a halál a híres zenészt, vélhetően drog túladagolás miatt. Öngyilkosságát sosem erősítették meg.

 

Amy Winehouse-ról (1983-2011) készült fotó 2011 július 12-én Londonban.

Hirdetés
Hirdetés

Néhány napra rá július 23-án otthonában holtan találták, halálának oka alkoholmérgezés volt. Iszonyatos mennyiségű alkoholt találtak a vérében, de testvére szerint nem ez végzett vele, hanem a bulémia, mely folyamatosan rombolta szervezetét. Nemrég pedig bejelentették, hogy önéletrajzi film készült életéből.

 

Forrás: contextus

Fotók: dailystar

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!