Itt a bizonyíték: Merkel állíttatta össze az ENSZ migrációs csomagot

Hirdetés

Az ellenzéki AfD egy bizalmas német kormányzati dokumentumra hivatkozva azt állítja, hogy a nyíltan a korlátlan bevándorlást támogató ENSZ globális migrációs csomagjának tartalmát a Merkel-kormány dolgozta ki – írja a 888.hu

A bevándorlásellenes AfD szerint Merkel szándékosan megtévesztette a nyilvánosságot az ENSZ migrációs megállapodásával összefüggésben,mivel elhallgatta azt a tényt, hogy a csak a migránsok érdekeit szolgáló dokumentumot alapvetően a német kormány állította össze.

A német külügyminisztériumnak egy most nyilvánosságra került, belső felhasználásra készült dokumentuma szerint ugyanis Merkel kormánya már 2016 óta dolgozott a világszerte ellentmondásosnak tartott ENSZ-féle migránspaktum szövegének a kialakításán. 

Az okmányban a német külügyi tárca közli, hogy a Merkel-kormány mind a menekültekről szóló globális megállapodást, mind pedig a migrációval foglalkozó globális megállapodást támogatja, azokat politikailag kötelező erejűnek tekinti, annak ellenére is, hogy jogilag egyik sem kötelező érvényű az ENSZ-tagállamok számára.

Az októberi keltezésű és igen részletes dokumentumban szerepel az is, hogy Németország – a nemzetközi migrációs ügyekben betöltött vezető szerepét megőrizve –  minden politikai, tartalmi és pénzügyi segítséget megad ahhoz, hogy az ENSZ-paktum a lehető leggyorsabban elfogadásra kerülhessen.

Az AfD társelnöke Alexander Gauland szerint a most nyilvánosságra került dokumentum világossá tette, hogy a német kormány egészen mostanáig megpróbálta félrevezetni a közvéleményt a migránspaktummal kapcsolatban.

Hirdetés

Az ellenzéki politikus úgy véli, hogy ezeknek a megállapodás tervezeteknek a tartalma azért lett kifejezetten csak migrációpárt, mert a német kancellár ezekkel a nemzetközi egyezményekkel, visszamenőlegesen szerette volna legalizálni a német határok 2015-ös megnyitását, amely törvénytelen volt.

Mint ismeretes, az ENSZ globális migrációs megállapodásának tervezete annyira elfogadhatatlanul támogatja a bevándorlást, hogy több állam, köztük Magyarország is kilépett a paktumból.
Forrás: 888

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!