Meghökkentő dologgal állt elő Balázs Klári

Hirdetés

Meghökkentő dologgal állt elő Korda György felesége: Balázs Klári mindig is szeretett segíteni másoknak, ezért úgy döntött, halála után felajánlja a szerveit.

Balázs Klári számára nem számít tabutémának az elmúlás.

Az énekesnő már most döntött arról, hogy felajánlja egészséges szerveit, miután örök álomra hunyja a szemét, hiszen a transzplantációs listákon rengetegen szerepelnek.

Balázs Klári a nemes döntést a férjével hozta meg, akivel gyakran segítenek a rászorulóknak.

– Úgy érzem, nagyon nemes döntés, ha az ember felajánlja a szerveit, miután neki már nincs szüksége rájuk. Ha úgy hozza a sors, hogy hirtelen kell távoznunk, a szerveink viszont egészségesek, több embernek is meg tudjuk menteni az életét. Ha pedig ezzel segíthetek, én is megteszem – mondta a HOT! magazinnak Balázs Klári.

Hirdetés

– Bár már nem vagyok olyan fiatal, de megkímélt szervezetem van. Soha nem dohányoztam, így a tüdőm például tökéletes állapotú. A szívem is nagyon jól működik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a többórás koncerteket óriási lendülettel éneklem végig Gyurival együtt. […] Arról nem is beszélve, hogy alkoholt egyáltalán nem iszom, így a májam és a veséim is jól szolgálnak – tette hozzá a magazinnak Korda György felesége.

Forrás: blikk

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!