Meglepő fordulat: lezárta a nyomozást a rendőrség VV Fanni ügyében – megtudtuk miért?

Hirdetés

A rendőrség befejezte a nyomozást VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében – tudta meg a Lokál.

A Való Világ egykori szereplője egy évvel ezelőtt, 2017. november 20-án tűnt el. A kamerafelvételek azt bizonyítják, hogy az előzetes letartóztatásban lévő B. László vitte el az ájult lányt saját lakásából. A férfi továbbra is tagadja, hogy ő végzett volta a lánnyal. Mivel fennáll a veszélye annak, hogy a férfi megszökik, a bíróság november 27-ig meghosszabbította az előzetes letartóztatását.

A lap szerint a rendőrség befejezte a nyomozást és hamarosan bejelentik, hogy lezárták az ügyet.

A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét – nyilatkozta a Lokálnak dr. Lichy József, B. László ügyvédje.

A lap információi szerint B. László minden egyes lépését, minden egyes telefonhívását felderítették, és kiderült, hogy egy nappal később visszatért a tett színhelyére. Feltételezések szerint ekkor tüntethette el a bűncselekmény nyomait. A rendőrség nem talált vérnyomokat a lány lakásában, így az is lehet, hogy nem ott ölték meg Fannit, így a tettes nem holtan, hanem ájultan vitte el a lányt és később végzett vele.

Hirdetés

“A nyomozásnak nem sikerült sem bűnsegédet, sem bűntársat fellelni, így B. László az egyedüli gyanúsítottja az ügynek. A tanúvallomások és egyéb bizonyítékok elegendőek lehetnek a vádemeléshez.” – írja a Lokál, de azt is hozzátették, hogy informátoruk szerint a bizonyítékokat a férfi egy drága bőröndbe rejthette, majd ezt Székesfehérváron kitette az autójából.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!