Vérlázító! Milliomosként szabadulhat az egyik olaszliszkai lincselő!

Hirdetés

A magyar bíróságok értékszemléletét jól tükrözi a legutóbbi botrányos döntésük. Hiszen a brutálisan meggyilkolt Szögi Lajos családja egy fillért sem látott a megítélt kártérítésből, az elsőrendű vádlottként 17 évre ítélt lincselő jövő júliusban kiszabadulhat – méghozzá gazdag emberként. Ismét bebizonyosodott, hogy Magyarországon a baloldali szemléletet képviselő bírák nem érdekeltek az igazságszolgáltatásban.

Több mint száznegyven ütés, rúgás, taposás érte a tiszavasvári tanár, Szögi Lajos fejét, a megvadult tömeg a kislányai előtt verte halálra a köztiszteletben álló pedagógust.

Az olaszliszkai lincselés az elmúlt évtizedek legbestiálisabb cselekedeteként íródott be a magyar kriminalisztika történetébe. 2006. október 15-én a földrajz-biológia szakos tanár két kislányával, az ötéves Zsófival és a 14 esztendős Emesével tartott hazafelé, amikor kocsijával elsodort egy 11 éves olaszliszkai kislányt, H. Kittyt. Bár a gyermeknek nem esett komoly baja, az összegyűlt rokonok, ismerősök kislányai előtt végeztek Szögi Lajossal. A bíróság összesen nyolc embert ítélt el az ügyben.

A gyilkosok!

Hirdetés

Fotó: MTI Fotóbank

Az elsőrendű vádlott, H. Kitty bátyja, ifjú H. Dezső 17 évet, hárman pedig életfogytig tartó fegyházbüntetést kaptak.

Az EchoTV Razzia című műsora úgy értesült: ifj. H. Dezsőnek a rossz tartási körülményei miatt most ötmillió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság. A Razzia ma esti riportjából egyéb részletek is kiderülnek. A Bors pedig megtudta: bár a férfi alapesetben 2023-ban szabadulhatna, jó magaviseletéért már akár jövő júliusban megnyílhat a börtön kapuja. Ifjabb H. Dezsőt pillanatnyilag a szegedi Csillagban őrzik, akárcsak apját, aki viszont életfogytiglanit kapott.

Forrás: Bors

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!