Az ellenzéki álhírgyár megint hazudott

Hirdetés

Az ellenzéki álhírgyár megint hazudott egy nagyot. A rendőrség leplezte le őket.

A fake news „média” ugyanis azon kesereg, hogy nem nyomoz a rendőrség annak kapcsán, hogy az MTVA székházában botrányt csináltak az agresszív ellenzéki képviselők, amit a biztonságiak természetesen nem hagyhattak.

Csakhogy az igazság az, hogy a rendőrség nem is nyomozhat, mivel mentelmi joggal rendelkező országgyűlési képviselők feljelentéséről van szó. Az ügyben az ügyészség vizsgálódhat.

„A rendőrség még meg sem kezdte a nyomozást a közmédiában történtek kivizsgálására”, illetve „A rendőrség még nem kezdte meg a nyomozást a közmédia épületében meghurcolt képviselők ügyében” továbbá „A rendőrség még nem nyomoz az MTVA-nál történtek ügyében” címmel jelentek meg írások egyes balliberális álhírgyárak honlapjain.

A szándékosan félrevezető cikkekben a magyar rendőrséget bírálják amiatt, hogy a sorosista ellenzéki politikusok feljelentései következtében a nyomozásokat még nem kezdték meg.

Hirdetés

A rendőrség közleményben volt kénytelen cáfolni a legújabb ellenzéki hazugságokat.

Azt írták lényegében, hogy ezek a propagandacikkek hamisak, és a hiteles tájékoztatás érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság az alábbiakat közölte:

„Az MTVA székháznál történtek miatt Szél Bernadett országgyűlési képviselő 2018. december 17-én Budapesten a Teve utcai Rendőrségi Igazgatási Központ Központi Panaszirodáján tett feljelentést. A rendőrség gyakorlata következetes, így minden esetben vizsgálja, hogy annak elbírálása hatáskörébe tartozik-e. Amennyiben hatáskörének hiányát tapasztalja, úgy a feljelentést átteszi a hatáskörrel rendelkező illetékes hatósághoz.”

„Tekintettel arra, hogy a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. tv. 30. § e) pontja alapján, a mentelmi joggal rendelkező személy sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak gyanúja esetében a nyomozás kizárólagos ügyészségi hatáskör, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság a feljelentés áttételéről határozott, és azt még aznap a Központi Nyomozó Főügyészség részére megküldte.”

Magyarán: a rendőrség hatáskör hiányában nem nyomozhat az MTVA székházánál történtek miatt.

Hirdetés

Ezzel a törvénnyel bizonyára a sorosista ellenzéki politikusok is tisztában vannak, de ennek ellenére megpróbálták a magyar rendőrséget befeketíteni a közvélemény előtt, vélhetően külföldi utasításra.

Ez azonban ismét nem jött össze nekik, a hazugságaikra ugyanis a hatóságok jóvoltából fény derült.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!