Borzalmas hírt kapott VV Fanni csa­ládja

Hirdetés

Be­hív­ták őket a rend­őr­ségre.

A gyá­szoló édes­anyát férje, Fanni édes­apja is el­kí­sérte, aki eddig a hát­térbe hú­zódva várta a nyo­mo­zás ered­mé­nyét. Most azon­ban vá­rat­lan lé­pésre szánta el magát.

A rendőrség hivatalosan még nem zárta le VV Fanni gyilkossági ügyét, a nyomozók behívták a szülőket, akik végre választ kaptak megannyi kérdésükre. A gyászoló család megtudta többek között azt is, hogy lányukat már nem keresik.

A szülők értesülése szerint már nem nyomoznak Fanni után, heteken belül lezárják az aktáját. A rendőrség a mai napig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a lány holttestét vízbe dobták, és az áradó Duna viszonylag gyorsan országhatáron túlra sodorta, ezért nem találták meg – tudta meg a Bors a Novozánszki család ügyvédjétől, dr. Lichy Józseftől, akinek Fanni anyukája, Katalin számolt be a fejleményekről.

Eddig inkább az anyuka volt az aktívabb, de a hír után az apuka, aki eddig csendben tűrte a fájdalmat, közölte velem, hogy biztosan jelen lesz a tárgyaláson, mert a gyanúsított szemébe akar nézni – mondta dr. Lichy.

Hirdetés

A rendőrségi beszélgetésen az édesanya lánya eltűnt ruháira is rákérdezett, és kiderült, hogy B. László megszabadult Fanni cuccaitól.

“Ruhák, cipők, minden be volt csomagolva egy bőröndbe Fanni lakásán, amit a gyanúsított szintén magával vitt, majd Siófokon kitette egy kuka mellé a csomagot. Ezt a nyomozási eredményt tényként közölték a szülőkkel, így gyanítom, köztéri kamerafelvétel bizonyítja” – értesült a család ügyvédje, aki hozzátette: a ruhákat valószínűleg hamar elkapkodták hajléktalanok.

Forrás: ripost

 

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!