Eltitkolt igazság: nem a pénz mozgatja a világot!

Hirdetés

A pénzről szóló tekervényes hazugságok ösvényén jól képzett katonákká váltunk, akik a pénzcsinálók láthatatlan dobverőinek ütemére masíroznak. Ügyesen beetették velünk a mondásaikat, hogy „pénz kell az élethez”, meg „pénz beszél, kutya ugat”.

És mi sosem vontuk kérdőre őket…

Ezzel szemben az az igazság, hogy a világ halad magától is.

Aki a csúcsra kerül, annak semmi nem elég. Bár az élethez jelenleg pénz kell, hiszen anélkül nem tudjuk megvenni a szükséges dolgokat, valójában a szükséges dolgokat nem a pénz teremti, hanem az emberek. Nem a pénznek, hanem az embereknek kellene eldöntenie, kinek a számára teremtenek dolgokat.

A körmönfont agymosásnak köszönhetően a pénz lett az emberi psziché élete és vére. De inkább droghoz lehetne hasonlítani, amire rászokott az emberiség, mert azt hiszi, nem létezhet nélküle. Ez azonban nagyon is hazugság. Nyisd csak ki a szemedet, és nézz körül a világban. Minden bőségesen létezik körülöttünk, és nem kell hozzá pénz. Mi vagyunk az egyetlen faj, aki ezt a pénznek nevezett kártevőt használja.

Hirdetés

Emberek milliói termékek millióit hozzák létre nap, mint nap. Árut a boltok polcaira, a raktárakba, a kiállítótermekbe. Gazdák milliói világszerte tonnaszámra termelik az élelmet, mérnökök lélegzetállító szerkezeteket terveznek, zenészek megható előadásokkal bűvölik el lelkünket, és gyerekeink ártatlanul reménykednek egy boldogabb életben.

Nem a pénz mozgatja a világot! Az emberek mozgatják.

De manapság csak azt halljuk, hogy fel kell virágoztatni a gazdaságot, tőkét kell befektetni, munkahelyet kell teremteni, stabilizálni kell az üzleti növekedést, több nemzetközi kereskedelmet kell folytatni. Pedig ezek miatt vagyunk már most is ekkora bajban. Amit a kormányok és bankok javasolnak, az az emberek számára nem megoldás.

Megoldásaik ismét csak a bankokat és bankvezéreket gazdagítják. Az egész csak a bankbűnözők ügyesen kitervelt manővere, az a bizonyos PROBLÉMA-REAKCIÓ-MEGOLDÁS stratégia (David Icke).

Részlet Michael Tellinger „Ubuntu” című könyvéből.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!