Ez már hab a tortán: Vona fizetés nélkül sétált ki egy boltból

Hirdetés

Felháborodottan írt Vona Gábor posztja alá egy férfi, aki azt állítja a Jobbik korábbi elnöke fizetés nélkül vitt el az üzletből könyveket és a számlát a későbbiekben sem egyenlítette ki.

Az ismét kínos ügybe keveredett exelnöknek üzentek a könyvesboltból, hogy ideje lenne végre kifizetni azokat a könyveket, amelyekkel fizetés nélkül kisétált az üzletből.

A kár hozzávetőleg 10 ezer forint – írja a Ripost.hu.

Az eset soha nem derült volna ki, ha nem maga Vona Gábor mutogatja a közösségi oldalán a megszerzett köteteket. Ennél a posztjánál háborodott fel az úr, aki kifakadásában emlékezteti a politikust, hogy a vásárláskor arra hivatkozott, hogy nincs nála a pénztárca, de később majd kifizeti a könyveket.

A bolti eladónál akkor szakadt el a cérna, amikor az egyik ravasz módon eltulajdonított könyvet meglátta Vona Facebook-oldalán. Dühös lett, hogy a ki nem fizetett, magyarán ellopott könyvvel dicsekszik a bukott pártelnök.

Hirdetés

Ezt írta ki Vona posztja alá:

Kedves Gábor! A Fehérlófia Könyvesboltban választottad ezt a könyvet, egy másikkal együtt, de a fizetés előtt derült ki, hogy nincs nálad a pénztárcád… Mondtad, hogy majd bejössz megint, és akkor hozod az árát! Sajnos elfelejtetted rendezni… privátban küldöm a bankszámlaszámot 🙂

Vona nyilvánosan nem válaszolt a felszólításra, amihez később más kommentelők ezt fűzték hozzá:

Ahogy ezt az ígéretét, úgy tartotta be a többit is! 

Vicc ez az egész.

Hirdetés

Időközben kiderült, hogy az átvert eladó egy ismert ember, a Moby Dick együttes basszusgitárosa, Göbl Gábor, aki amúgy a Fehérlófia könyvesbolt üzemeltetője és neves sportmenedzser egy személyben. Ráadásul Sopronban politikusként is jól ismerik.

Eredetileg a Jobbik színeiben választották meg önkormányzati tisztviselőnek, de a nyáron elege lett a Vona-féle politikából, és többedmagával kilépett a pártból.

Közleményükben azt írták:

Nem vállalhatjuk tovább “a szovjet időket idéző” pártirányítási módszereket, a leszámolásokat, a pártszakadását előidéző arrogáns vezetői döntéseket.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!